POSDRU 63815 - Calitate si competenta profesionala europeana Ón educatia medicala si in managementul cunoastere 

Acasa

Prezentare

Obiective

Echipa

Implementare

Workshop

Rezultate

Contact

 
 

Etape

Activitati

Subactivitati

 

Activitatile proiectului

Activitatea A1: Formarea si sustinerea echipei de proiect si a grupului consultativ transnational. (lunile 1-36)

Activitatea A2: Realizarea si implementarea unui spatiu virtual de dezvoltare transnationala a competentelor profesionale si transversale specifice educatiei medicale si a legaturilor cu piata muncii. (lunile 3 - 36)

Activitatea A3: Infiintarea si dezvoltarea unei noi structuri administrative, centru pilot pentru organizarea de activitati privind dezvoltarea abilitatilor de inovare antreprenoriala si educationala. (lunile 2 - 36)

Activitatea A4: Participarea staff-ul universitar roman si a echipei romane de proiect la cursuri si seminarii specifice 80% (management educational, dezvoltare curiculara) si nespecfice (politici educationale, strategii de dezvoltare),si la schimburi de bune practici. (lunile 5 - 30)

Activitatea A5: Restructurarea si dezvoltarea curiculei medicale, prin definirea unei structuri nelineare evoluate si a unui continut imbunatit,respectiv implementarea noii curicule prin "metoda celor sase pasi". Perioada de realizare: (lunile 5-30)

Activitatea A6: Imbunatatirea programelor de studii universitare in scopul dezvoltarii competentelor clinice a studentilor din ciclul de licenta la universitatile romanesti partenere Parteneri implicati. (lunile 13 - 36)

Activitatea A7: Activitati de informare si promovare a proiectului (activitate partial subcontractata) (lunile 1 - 36)

Activitatea A8: Activitati specifice de management de proiect: planificare, organizare,administrare, control si evaluare, cu asigurarea de delegari eficiente, cai de comunicare si feedback bine definite. (lunile 1 - 36)

 
 
 

   
 
Copyright 20011 - Compartimentul Cercetare si Fonduri Structurale al UMF Craiova
Webdesign: Gabriel Popescu, expert IT pe termen lung - Departamentul I.T. UMF Craiova